Våra märken

Vi är importörer och säljare av ekologisk gourmetmat samt högkvalitativ naturlig, ekologisk skönhet. För oss är kvalité otroligt viktigt och bakom våra produkter har vi alltid omfattande produktutveckling och tillverkningskompetens. Med vårt sortiment av naturliga råvaror förmedlar vi produkter för en ekologisk, hälsosam livsstil utan att göra avkall på funktion och effekt.

Australiensiskt, professionellt makeupmärke

Australiensiska, professionella makeupmärket Zuii Organic har ett stort sortiment och nyansutbud. Här hittar du bland annat deras omtyckta multiprodukter, rouge, ögonskuggor, läpprodukter och foundations som ger ett fint och långvarigt resultat. Zuii Organics makeup baseras på vårdande ingredienser som malda, ekologiska blomblad från ros, jasmin och kamomill samt växtoljor och extrakt - Wear flowers on your face!

Cultivator's växtfärger från naturen

Växtfärger ger ett naturligt och livfullt resultat, liksom en fantastisk glans! Sortimentet innehåller 20 intensiva till naturliga färger som, förutom att ge ett fint resultat, har en vårdande effekt och ger håret en fylligare känsla.

Våra växtfärger är 100 % ekologiskt certifierade och är gjorda av naturliga ingredienser som henna, indigo, aloe vera, kamomill, eukalyptus, gurkmeja, rödbetor och hibiskus för att nämna några.

P'ure PaPAYACARE

MULTIPROKUTER MED FERMENTERAD PAPAYA

Dessa ”all you need”-multifunktionella krämer återfuktar torr och skadad hud, bleker bristningar och ärr, reducerar rodnad och irritation på huden. Seriens huvudingrediens fermenterad, ekologisk papaya och andra superåterfuktare från naturen återupplivar, mjukar upp och skyddar huden.

P'URE Papayacare är NaTrue-certifierad kosmetika. Innehåller inga syntetiska ingredienser, parabener, mineraloljor, alkohol, parfymer, sulfater, vatten eller färgämnen.

hårvård och parfymer

Unique Beauty är ett danskt skönhetsmärke som har fantastisk hårvård och parfymer. Hårvården är baserad på proteiner som fungerar återuppbyggande och stärkande för håret och i sortimentet finns vårdande produkter och stylingprodukter som passar olika hårtyper.

Unique Beauty har ett stort hållbarhetsfokus och väljer ingredienser lokalt, rättviselsemärkt och ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt. Strax lanserar vi även parfymer tillsammans med Unique Beauty!

Extra Virgin olivolja från Kreta

Högkvalitativ, ekologisk extra virgin olivoljor från Terra Creta tillverkas av Koroneiki-oliver som är rika på vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen. De olivlundar som växer på bergiga sluttningarna på västra Kreta hanteras med traditionella metoder och skördas varsamt för hand. Varje flaska är dessutom spårbar så du kan se var och när oliverna odlats!