Våra märken

Vi är importör och distributör av högkvalitativ naturlig, ekologisk skönhet samt ekologisk gourmetmat. För oss är kvalitet otroligt viktigt och bakom våra produkter har vi alltid omfattande produktutveckling och tillverkningskompetens. Med vårt sortiment av naturliga råvaror förmedlar vi produkter för en ekologisk, hälsosam livsstil utan att göra avkall på funktion och effekt.

Naturliga Tandkrämer

Ecodentas tandkrämer är tandtrollens verkliga mardröm! Dessa populära tandkrämer är utvecklade i samarbete med tandläkare och innehåller naturliga, vårdande ingredienser som är skonsamma för tandköttet och tänderna. Ecodentas tandkrämer är lämpliga för hela familjen. Tandkrämerna är framtagna i Litauens universitet tillsammans med tandläkare och institutionen för hälsokunskap.

Ecodenta Black Toothpaste
Australiensiskt, professionellt makeupmärke

Det australiensiska, professionella makeupmärket Zuii Organic har ett stort sortiment och nyansutbud. Här hittar du bland annat deras omtyckta multiprodukter, rouge, ögonskuggor, läpprodukter och foundations som ger fina och långvariga resultat. Zuii Organics makeup baseras på vårdande ingredienser som malda, ekologiska blomblad från ros, jasmin och kamomill samt växtoljor och extrakt - Wear flowers on your face!

Zuii Organic Lipsticks

CULTIVATOR'S VÄXTFÄRGER FRÅN NATUREN

Växtfärger ger ett naturligt och livfullt resultat, liksom en fantastisk glans! Sortimentet innehåller 20 intensiva naturliga färger som förutom att ge ett fint resultat, ha en vårdande effekt och ge håret en fylligare känsla. Cultivator's växtfärger är 100 % ekologiskt certifierade och är gjorda av naturliga ingredienser som henna, indigo, aloe vera, kamomill, eukalyptus, gurkmeja, rödbetor och hibiskus för att nämna några.

BEN & ANNA GRUNDADES AV ETT PAR FRÅN TYSKLAND

Efter att paret Ben och Anna letat förgäves efter en deodorant som var såväl vegansk som ekologisk och fri från aluminium, så bestämde de sig för att tillverka deodoranten själva. Företaget de driver tillverkar idag deodoranter i flera olika dofter gjorda helt och hållet av naturliga ingredienser. Alla deodoranter från Ben & Anna kommer i en återvinningsbar pappförpackning och är helt fria från aluminium och parabener.

Ben & Anna Deodorants

HURRAW! LÄPPBALSAM

Hurraw! läppbalsam tillverkas för hand av de finaste och mest naturliga ingredienserna helt utan petroleum, konserveringsmedel och artificiella smaker eller färger. Hurraw använder alltid vilda, ekologiska och / eller rättvisemärkta råvaror samtidigt som deras produkter är helt veganska och inte testade på djur!

Hurraw Lipbalms

MULTIPRODUKTER MED FERMENTERAD PAPAYA

P’URE Papaya Care är framtagen av experter inom naturmedicin. Filosofin bakom PURE Papaya Care är enkel: att skapa produkter av hög kvalité, med helt naturliga ingredienser som funkar och ger resultat. P’URE Papaya Care produkter är välgörande för olika hudtyper och tillstånd. I dem hittar du endast näringsrika, naturliga ingredienser som sheasmör, macadamiaolja, jojobaolja och mandelolja.

Pure Papayacare Skinfood

Unique Beauty Eau de Parfum är sofistikerade, ekologiskt certifierade, hållbara, tidlösa och unika dofter. Genom att kombinera innovativ och modern vetenskap med natur, gastronomi och estetisk inspiration, är dofterna utformade för att fängsla känslorna och väcka fantasin. Unique Beauty Eau de Parfum är skapade med 100 % naturliga ingredienser som kommer från underbara kryddor, frukter, bär och blommor.

Unique Beauty Hygge

Unique Beauty från Danmark tillverkar ekologisk certifierad hårvård, kroppsvård och parfymer. Nyckelingredienserna i deras högkvalitativa produkter hämtas från de danska och nordiska växtriket och tillverkningen sker med vindenergi. I Unique Beauty kombineras avancerad skönhetsvård med miljövänligt fokus utan kompromisser.

Unique Haircare

EXTRA VIRGIN OLIVOLJA FRÅN KRETA

Högkvalitativ, ekologisk extra virgin olivoljor från Terra Creta tillverkas av Koroneiki-oliver som är rika på vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen. De olivlundar som växer på de bergiga sluttningarna i västra Kreta hanteras med traditionella metoder och skördas varsamt för hand. Varje flaska är dessutom spårbar så du kan se var och när oliverna odlats!

Traceable Terra Creta Olive Oil

EKOLOGISKT CERTIFIERADE PRODUKTER FÖR OPTIMALT SOLSKYDD

Alga Maris produkter är formulerade med mikroniserade anti-UV skydd och patenterad antioxidantrikt extrakt från röda havsalger, Alga-Gorria®. Alga Maris solskydd innehåller minimalt med ingredienser, är fria från allergener och enkla att applicera. Inte nog med att Alga Maris är skonsam och effektiv, så doftar det dessutom ljuvligt av naturlig shea- och kokosnöt.

Alga Maris Sun Spray

Acorelle är ett franskt märke som erbjuder en range av naturliga och ekologiska parfymer, doftmister, deodoranter, solskydd och hårborttagningsprodukter som respekterar huden såväl som miljön. Alla dofter är 100% naturliga och minst 73% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk. Hårborttagningsprodukterna är dermatologiskt testade, 100% naturliga och färdiga att använda direkt. Alla produkter är certifierade av Ecocert.

Acorelle Hair Removal Strips

JOIK Organic is a natural cosmetic's brand that combines the best natural active ingredients with modern science and sustainability. 

From efficient facial care to wonderfully pampering body care products - all JOIK Organic products are COSMOS certified by Ecocert. 

We do what we promise. Because honesty is always beautiful.

JOIK Woman

Crazy Rumors läppbalsam är kul, nytt och unikt! De är kända för sin krämiga konsistens och galna smaker som glass, kaffe och fruktjuicer.
Ceraten innehåller ekologiskt sheasmör och jojobaolja som gör torra läppa supermjuka. Läppbalsamen är 100% naturliga, ekologiska, vegan och cruelty-free. Smakerna är naturliga och ekologiska och endast naturliga essentiella oljor och naturliga mineralfärgen används.


Crazy Rumors Lip Balms

Yin Your Skin är designat av finska författaren och skönhetsexperten Katja Kokko. Yin Your Skin är ett skönhetskoncept baserat på koreansk hudvård samt Gua sha-tekniker. Konceptet kombinerar visdom och effektivitet från gamla traditioner med en mix av en modern wellnessupplevelse. Gua sha-teknikerna, en del av Yin Your Skins koncept, är en teknik vars syfte är att ge dig ett behandlingskvalitetsresultat. Massagetekniken utförs med gua sha-stenar eller jaderoller som använts i århundraden i traditionell kinesisk medicin och väcker hudens naturliga glöd till liv!