January 25, 2019

P’URE Papayacare – Multiprodukter med fermenterad papaya

by admin in Miraz Sweden

Letar du efter en naturlig salva för nytatuerad hud eller att använda efter laserbehandling? Vad sägs om en plötslig influensa och en täppt näsa? Fryser du om fötterna? Har dina läppar blivit nariga i kylan och är i behov av extra kärlek? Är du gravid och vill motverka bristningar?

P’URE Papayacare är en familjevänlig, närande serie som erbjuder de mest pålitliga multiprodukterna för hemma-apoteketet som passar alla familjemedlemmar, oavsett ålder. Den NaTrue-certifierade serien innehåller fyra produkter med fermenterad, ekologisk papaya. Hela frukten används vid tillverkningen och medan fermenteringen förbättrar produkternas hållbarhet, så bevaras även papayans naturligt höga innehåll av antioxidanter och näringsämnen.

Papaya innehåller bl.a. vitamin C som verkar uppljusande på huden, papainenzym som försiktigt exfolierar huden, regenererande vitamin A, folat, vitamin E, och viktiga mineraler som kalium och magnesium. Upptäck Australiens succéserie och välj produkterna efter dina behov!

Papaya Ointment – Multifunktionell salva från sår till sminkbas

Denna salva är en bra bit på vägen mot att bli en multifunktionell kultprodukt inom naturkosmetiken! Den härligt doftande papayasalvan är vattenfri och är omtyckt tack vare sin mjuka formula som bildar en skonsam skyddsfilm på huden, snabbar på återhämtningen av irriterade hudområden och skyddar huden hos både barn och vuxna.

Salvan innehåller även antioxidantrik jojobaolja, vars molekylstruktur liknar hudens och därför snabbt sjunker in i huden, reducerar ärrbildning och ökar hudens elasticitet. Långvarigt återfuktande sheasmör och bivax bibehåller fuktnivån i huden, speciellt utomhus på vintern, ringblomma lugnar irriterad hud och fermenterad papaya ger näring till huden tack vare innehållet av mineraler, aminosyror och antioxidanter.

Reparerande och multifunktionell barriärsalva är idealisk för:

 • Vintertorra armbågar, naglar, knän och spruckna hälar
 • Behandling av blöjutslag och mjuka upp torr hud
 • Barriärsalva för att skydda barns känsliga hud utomhus
 • Lugna irriterade bröstvårtor från amning och läka sår
 • Revitalisera atopisk hud
 • För läkning av hudskador och elasticitet efter tatuering
 • Lystergivande under sminkbas
 • Superåterfuktare för mycket torra och spruckna läppar
 • Kropps- eller ansiktsskrubb (blanda en del var av fint socker, vatten och salva)
 • Snabba upp läkningsprocessen efter laserbehandling

Renew Cream – Minimerar risken för ärrbildning och stramar åt huden

Om du är gravid eller planerar att bli gravid, har akne- eller operationsärr, är Renew Cream en kräm för dig! I denna lugnande och ärrblekande krämen innehåller bland annat macadamiaolja, mandelolja som är rik på vitamin E, tamanuolja samt nyponfröolja som bidrar till sårläkning tillsammans med fermenterad papaya, gotu kola och kamomill. Gotu kola förnyar huden genom att accelerera kollagenproduktionen, och de saponiner som finns i gotu kola gör enligt forskningen huden fastare. Trots sin rika och krämiga formula lämnar Renew Cream inte huden fet, utan absorberas snabbt och gör huden len och återfuktad.

Ärrblekande, återfuktande krämen passar för:

 • Öka hudens elasticitet under graviditeten
 • Bleka och förebygga bristningar, akneärr och kirurgiska ärr
 • Utjämning av nyansskillnader och textur i ansiktet och på kroppen
 • Dig som vill ha en kräm med snabb absorbtionsförmåga

Papaya Lips – Fuktgivande balm för läpparna

P’ure Papayacare’s läppbalsam innehåller vitamin A-rikt sheasmör, lågmolekylär och snabbabsorberande macadamiaolja, jojobaolja, fermenterad papaya som reparerar huden, ringblomma och skyddande, filmbildande candelillavax. De väldoftande läppbalsmet sprids lätt på läpparna tack vare den praktiska applikationstuben och är också lämpligt för känsliga barnläppar!

Vapour Balm – Lindra influensa, spända muskler och kalla fötter

Muskelsuppvärmande, blodstimulerande, uppfriskande och andningsöppnande Vapour Balm är särskilt effektiv i influensasäsongen för att underlätta nästäppa och dämpa influensasymptom samt lindra muskelspänningar efter träning.

Den ljusa salvan doftar friskt av de bästa australiensiska eteriska oljorna och innehåller även kokosolja, fermenterad papaya och återfuktande sheasmör. Antibakteriell och fräsch eukalyptus är känd för sina slemdämpande, andningsöppnande och smärtlindrande effekter som ökar blodcirkulationen. Citronmyrt, som använts av aboriginerna under lång tid, är en virushämmande ört som har en lugnande effekt på sinnet. Rosalina, som är besläktad med tea tree, dämpar luftvägsinfektioner, fungerar avslappnande spända och stela muskler samt motverkar virus. Vapour Balm kan användas av personer över 1 år.

Prova den mångsidiga, uppfriskande salvan för att:

 • Stimulera och värm upp hudområden som ben med cirkulerande rörelser
 • Öppna upp täppt näsa och frigöra slem (blanda 0,5 liter nästan kokande vatten och 1 tsk av Vapour Balm)
 • Underlätta allergisk snuva och täppa
 • Förebygga förkylning och influensa
 • Stödja luftvägarnas välbefinnande i torr luft på flygplan och för att förhindra virus och bakterier

Text Hannamari Rahkonen

Vill du testa P’URE Papayacare? Kolla in våra återförsäljare här!