September 14, 2018

Besök oss på Natural Products Scandinavia mässan 14-15 November 2018

by admin in Miraz Sweden

Den 14 – 15 november 2018 finns vi på plats på Natural Products Scandinavia i Malmö med våra varumärken:

Zuii Organic – professionell, ekologiskt certifierad makeup från soliga Australien. Här hittas bland annat Zuii’s omtyckta multiprodukter, rouge, ögonskuggor, läpprodukter och foundations som ger ett fint och långvarigt resultat. Zuii Organics makeup baseras på vårdande ingredienser som malda, ekologiska blomblad från ros, jasmin och kamomill samt växtoljor och extrakt – Wear flowers on your face!

Unique Beauty –  Ett danskt skönhetsmärke som har fantastisk hårvård och parfymer. Hårvården är baserad på proteiner som fungerar återuppbyggande och stärkande för håret och i sortimentet finns vårdande produkter och stylingprodukter som passar olika hårtyper. Unique Beauty har ett stort hållbarhetsfokus och väljer ingredienser lokalt, rättviselsemärkt och ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt. Ni får inte missa att dofta på Unique’s utsökta, ekologiskt certifierade parfymer som finns i 6 dofter inspirerade av natur, design, gastronomi och musik!

Cultivator’s Herbal Hair Color – Växtfärger ger ett naturligt och livfullt resultat, liksom en fantastisk glans! Sortimentet innehåller 20 intensiva till naturliga färger som, förutom att ge ett fint resultat, har en vårdande effekt och ger håret en fylligare känsla. Cultivator’s växtfärger är 100 % ekologiskt certifierade och är gjorda av naturliga ingredienser som henna, indigo, aloe vera, kamomill, eukalyptus, gurkmeja, rödbetor och hibiskus för att nämna några.

P’URE Papayacare – Dessa ”all you need”-multifunktionella krämer återfuktar torr och skadad hud, bleker bristningar och ärr, reducerar rodnad och irritation på huden. Seriens huvudingrediens fermenterad, ekologisk papaya och andra superåterfuktare från naturen återupplivar, mjukar upp och skyddar huden. P’URE Papayacare är NaTrue-certifierad kosmetika. Innehåller inga syntetiska ingredienser, parabener, mineraloljor, alkohol, parfymer, sulfater, vatten eller färgämnen.

Terra Creta finns även på plats i egen monter. Missa inte att besöka monter F65 för att ta del av högkvalitativ, ekologisk extra virgin olivoljor från Terra Creta. Olivoljan tillverkas av Koroneiki-oliver som är rika på vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen. De olivlundar som växer på bergiga sluttningarna på västra Kreta hanteras med traditionella metoder och skördas varsamt för hand. Varje flaska är dessutom spårbar så du kan se var och när oliverna odlats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *