September 13, 2018

Bronze ‘n’ Glow från Zuii Organic

by admin in Miraz Sweden

Australiensiska Zuii Organic, känd för sin ekologiskt certifierade makeup baserad på blommor, lanserar nu fyra nya produkter för maxat glow och solkysst hy!

Zuii’s Bronze ‘n’ Glow-serie ger form och lyster till ditt ansikte. Produkterna smickrar den redan solbrända huden och ger en hälsosam glöd till den bleka huden. Serien innehåller trollhassel som hjälper huden att behålla sin fukt och grönt te gör att produkterna känns fjäderlätta på huden. Lysterkrämen passar utmärkt till både ansikte samt kropp och innehåller bambujuice och kamomillextrakt som återfuktar huden utan att göra den oljig.

Serien innehåller 4 härliga produkter:

Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter Moon – Zuii Organic Highlighter Moon är ett fint malet skimrande puder som du applicerar på ansiktets höga punkter och nyckelben. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att behålla sin fukt.

Zuii Organic Flora Powder Shimmer Bronzer Sun – Zuii Organic Shimmer Bronzer Sun är ett finmalt solpuder som ger form, lyster och glöd till ansiktet och kroppen. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att behålla sin fukt.

Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer Jupiter – Zuii Organic Contour Bronzer Jupiter är ett finmalt solpuder som ger form och färg till ansiktet och kroppen. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att behålla sin fukt. Pudret är idealiskt för att framhäva skuggor i ansiktet.

Zuii Organic Flora Luminising Créme Saturn – Zuii Organic’s lysterkräm Saturn skapar en fin lyster och sammetslen känsla på huden. Lysterkrämen passar perfekt under makeup eller som den är och även att använda på kroppen så som ben, armar och nyckelben. Kombinationen av bambuextrakt, grönt te och kamomillextrakt ger en sofistikerad glöd till huden. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att behålla sin fukt.

Du hittar produkterna på www.zuiiorganic.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *